"ΕΣΤΙΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΑΓΩΓΗ ΤΙΣ ΩΦΕΛΙΜΟΣ ΤΗ ΨΥΧΗ ΕΠΙΠΟΝΩΣ ΠΟΛΛΑΚΙΣ ΤΩΝ ΑΠΟ ΚΑΚΙΑΣ ΚΗΛΙΔΩΝ ΑΥΤΗΝ ΕΚΚΑΘΑΙΡΟΥΣΑ ..." (ΜΕΓΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ)

Κυριακή 30 Μαρτίου 2014

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ Δ/ΝΣΗ Α/ΘΜΙΑΣ & Β/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ: Ημερίδες με θέμα την Ενδοσχολική Βία





 
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ  ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ Δ/ΝΣΗ Α/ΘΜΙΑΣ & Β/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ
ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Η Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας με στόχο την ενίσχυση των δράσεων του Παρατηρητηρίου για την Πρόληψη της Σχολικής Βίας και του Εκφοβισμού και την ενημέρωση της εκπαιδευτικής κοινότητας έχει διοργανώσει μία σειρά δράσεων στο Κιλκίς, Σέρρες, Κατερίνη, Βέροια, Γιαννιτσά και Πολύγυρο. Μέσα σε αυτό το πλαίσιο θα πραγματοποιήσει δύο ημερίδες με θέμα την Ενδοσχολική Βία σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Θεσσαλονίκης ,την Ιερά Μητρόπολη Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως και τις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας του νομού Θεσσαλονίκης .

Οι ημερίδες θα πραγματοποιηθούν στη Θεσσαλονίκη. Η πρώτη  στις 31 Μαρτίου και ώρα 11:00 π.μ στο Συνεδριακό Κέντρο «Διακονία» του Ιδρύματος Άγιος Γρηγόριος ο Παλαμάς της Ιεράς Μητροπόλεως Θεσσαλονίκης όπου απευθύνεται στους εκπαιδευτικούς της Ανατολικής Θεσσαλονίκης και η δεύτερη στη  1 Απριλίου και ώρα 11:30 π.μ  στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο Ευόσμου όπου απευθύνεται στους εκπαιδευτικούς της Δυτικής Θεσσαλονίκης.

Οι ημερίδες θα μεταδοθούν διαδικτυακά στην  ιστοσελίδα της Περιφερειακής Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας http://kmaked.pde.sch.gr/site .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου