"ΕΣΤΙΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΑΓΩΓΗ ΤΙΣ ΩΦΕΛΙΜΟΣ ΤΗ ΨΥΧΗ ΕΠΙΠΟΝΩΣ ΠΟΛΛΑΚΙΣ ΤΩΝ ΑΠΟ ΚΑΚΙΑΣ ΚΗΛΙΔΩΝ ΑΥΤΗΝ ΕΚΚΑΘΑΙΡΟΥΣΑ ..." (ΜΕΓΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ)

Πέμπτη 29 Μαΐου 2014

ΤΡΑΠΕΖΑ ΘΕΜΑΤΩΝ: Σε περίπτωση που το σύστημα πάψει να ανταποκρίνεται

Στις περιπτώσεις που διαπιστώνεται υπερβολικός φόρτος στο σύστημα διαχείρισης της ΤΘΔΔ (http://exams-repo-mis.cti.gr/), για να αποφευχθεί η καθυστέρηση στην παραλαβή των θεμάτων από τα σχολεία που έχουν δηλώσει εξεταζόμενο μάθημα τις συγκεκριμένες ώρες, το σύστημα θα κληρώνει αυτόματα τα θέματα και θα αποστέλλει τους σχετικούς συνδέσμους, στο δηλωθέν e-mail του σχολείου.
Εφόσον το σχολείο απαιτήσει και 2η κλήρωση θα μπορεί να την κάνει μέσα από το σύστημα. Σε κάθε περίπτωση το σχολείο θα μπορεί να ταυτοποιήσει τα θέματα που του έχουν κληρωθεί στην πρώτη κλήρωση, τα οποία μετά την κλήρωση θα είναι συνεχώς διαθέσιμα στο δικό του σύστημα κληρώσεων. Για κάθε Τεχνικό πρόβλημα, παρακαλείστε να χρησιμοποιείτε την επιλογή «Τεχνική Υποστήριξη».
Για τις Οδηγίες Κλήρωσης Θεμάτων κάντε κλικ εδώ
Προσοχή!! Η διανομή των θεμάτων γίνεται εδώ


Πηγή: http://www.esos.gr/arthra/defterovathmia-ekpaidefsi/eidisis-defterovathmia-ekpaidefsi/trapeza-uematvn-se-periptvsh-poy-to-systhma-pacei-na-antapokrinetai

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου