"ΕΣΤΙΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΑΓΩΓΗ ΤΙΣ ΩΦΕΛΙΜΟΣ ΤΗ ΨΥΧΗ ΕΠΙΠΟΝΩΣ ΠΟΛΛΑΚΙΣ ΤΩΝ ΑΠΟ ΚΑΚΙΑΣ ΚΗΛΙΔΩΝ ΑΥΤΗΝ ΕΚΚΑΘΑΙΡΟΥΣΑ ..." (ΜΕΓΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ)

Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2014

Παρουσίαση του βιβλίου του Γιώργου Σταυριανού με τίτλο «Η Αλήθεια της νύχτας».


Η αλήθεια της νύχτας

Σταυριανός Γιώργος

Σταμούλης Αντ., 2014
256 σελ.
ISBN 978-960-9533-74-4

Ξαναπατώ στο μουσκεμένο χώμα. Ένας έρωτας απίστευτος ηλεκτρίζει το κορμί μου... Τα σεντόνια της ομίχλης διαλύονται κι ένας χλομός ήλιος αρχίζει και ξεπροβάλει. Ολοκάθαρο το φως στεφανώνει το δρόμο μου. Μ' όλα εκείνα τα πρόσωπα που γνώρισα, και που αγάπησα, κι ας μη το 'μαθαν ποτέ.
Αποχαιρετώ τη μοίρα που ως τώρα με βάραινε. Ένα γλυκό κελάιδισμα κότσυφα που ακούγεται εκείνη τη στιγμή, επιβάλλει την τελική σύγκλιση. Ξέρω πως τίποτα δεν πέρασε, πως όλα είναι μπροστά μου.
Ναι, έτσι είναι, αν ο κεντρικός ασύλληπτος μηχανισμός που αναδύθηκε από το χάος το κρίνει σκόπιμο, μας χρησιμοποιεί ξανά και ξανά σαν υλικά... Ο φοβερός αυτός μηχανισμός που κατατάσσει, ταξινομεί, αποκωδικοποιεί, ενημερώνει την τερματική οθόνη του αλάθητου υπολογιστή... Το μάτι του Θεού, του Θεού που πρέπει να δημιουργήθηκε στην πορεία αν δεν υπήρχε από την αρχή...

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Σας προσκαλούμε στην Μουσική Βραδιά - Παρουσίαση του βιβλίου του Γιώργου Σταυριανού με τίτλο «Η Αλήθεια της νύχτας».

Η Εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην Μουσική Σκηνή – Καφέ «Ξέφωτο» Λυκούργου 1- 3 (τηλ. 2314 015911, Λαδάδικα), την Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου, ώρα 21:00 μ.μ.


Ο Εκδοτικός Οίκος                                                                               Ο Συγγραφέας
 Αντ. Σταμούλη                                                                                 Γιώργος Σταυριανός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου