"ΕΣΤΙΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΑΓΩΓΗ ΤΙΣ ΩΦΕΛΙΜΟΣ ΤΗ ΨΥΧΗ ΕΠΙΠΟΝΩΣ ΠΟΛΛΑΚΙΣ ΤΩΝ ΑΠΟ ΚΑΚΙΑΣ ΚΗΛΙΔΩΝ ΑΥΤΗΝ ΕΚΚΑΘΑΙΡΟΥΣΑ ..." (ΜΕΓΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ)

Παρασκευή 13 Μαρτίου 2015

Διάλογοι Θεολογίας Ψυχολογίας - "Χριστιανική κοινότητα, αλληλοβοήθεια και εξαρτήσεις" στις 14 Μαρτίου στο Δημαρχείο του Βόλου

Η Ακαδημία Θεολογικών Σπουδών σε συνεργασία με την«Πορεία Υγείας» και με τον Σύνδεσμο Νέων της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος διοργανώνουν για τρίτη συνεχή χρονιά σειρά συναντήσεων, υπό την κεφαλίδα «Διάλογοι Θεολογίας Ψυχολογίας». Με αυτή την προσπάθεια η Ακαδημία Θεολογικών Σπουδών επιχειρεί να αναδείξει μύθους και πραγματικότητες για το πρόβλημα της εξάρτησης.
Η επικείμενη συνάντηση, που αφορά το θέμα "Χριστιανική κοινότητα, αλληλοβοήθεια και εξαρτήσεις", θα πραγματοποιηθεί, το Σάββατο 14 Μαρτίου 2015 και ώρα 6.30 μ.μ. στο Δημαρχείο Βόλου.

Ομιλητές θα είναι ο κύριος Αλέξανδρος Κατσιάρας, θεολόγος, διευθυντής του ρ/σ Εκκλησίας της Ελλάδος, με θέμα "Η πρόληψη των εξαρτήσεων απο την πλευρά της ορθόδοξης εκκλησίας", και η κυρία Ιωάννα Γεωργιάδου, κοινωνική κλινική ψυχολόγος εξαρτήσεων και ψυχοκοινωνικών προβλημάτων (MSc), με θέμα "Εξάρτηση-Απεξάρτηση: Από την απομόνωση στην αλληλοβοήθεια". Στη συνάντηση θα παραβρεθεί επίσης μέλος του προγράμματος αυτοβοήθειας "Ανώνυμες Οικογένειες" ("Families Anonymous") καταθέτοντας τη δική του εμπειρία από την πληγή της εξάρτησης.


Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου