"ΕΣΤΙΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΑΓΩΓΗ ΤΙΣ ΩΦΕΛΙΜΟΣ ΤΗ ΨΥΧΗ ΕΠΙΠΟΝΩΣ ΠΟΛΛΑΚΙΣ ΤΩΝ ΑΠΟ ΚΑΚΙΑΣ ΚΗΛΙΔΩΝ ΑΥΤΗΝ ΕΚΚΑΘΑΙΡΟΥΣΑ ..." (ΜΕΓΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ)

Σάββατο 6 Ιουνίου 2015

2η Διεθνή Συνάντηση Ρωμαιοκαθολικών και Ορθοδόξων Βιβλικών θεολόγων με θέμα: «Η θεολογία του Βαπτίσματος στην Καινή Διαθήκη σε ορθόδοξη και ρωμαιοκαθολική προοπτική», στο Βόλο, από 11 έως 13 Ιουνίου 2015

Η Ακαδημία Θεολογικών Σπουδών Βόλου διοργανώνει στις 11-13 του Ιουνίου 2015 σε συνεργασία με τη Ρωμαιοκαθολική Θεολογική Σχολή της Φλωρεντίας, τη 2η Διεθνή Συνάντηση Ρωμαιοκαθολικών και Ορθοδόξων Βιβλικών θεολόγων με θέμα «Η θεολογία του Βαπτίσματος στην Καινή Διαθήκη σε ορθόδοξη και ρωμαιοκαθολική προοπτική». Το συνέδριο θα ξεκινήσει την Πέμπτη 11 Ιουνίου και ώρα 5 μ.μ. και θα λάβει χώρα στο Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλίας, στο Βόλο.

Η γλώσσα του συνεδρίου θα είναι η αγγλική (Δεν θα υπάρχει παράλληλη μετάφραση).

Για όσους ενδιαφέρονται να λάβουν μέρος στο συνέδριο παρακαλούνται να στείλουν ένα σύντομο βιογραφικό με e-mail (info@acadimia.org) ή fax (24210 77115) στην Γραμματεία της Ακαδημίας (υπόψιν κ. Βαλίλας Γιαννουτάκη) μέχρι την Τετάρτη 10 Ιουνίου.

Επίσης διατίθεται λίστα με ξενοδοχεία της πόλης όπου θα προσφέρεται σχετική έκπτωση στους συνέδρους. 

Η εγγραφή στο συνέδριο και η συμμετοχή στα γεύματα και τα δείπνα που θα δοθούν στο Συνεδριακό Κέντρο, προσφέρονται δωρεάν.

Για να δείτε το πρόγραμμα του συνεδρίου πατήστε εδώ.

Για τη λίστα με τα ξενοδοχεία πατήστε εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου