"ΕΣΤΙΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΑΓΩΓΗ ΤΙΣ ΩΦΕΛΙΜΟΣ ΤΗ ΨΥΧΗ ΕΠΙΠΟΝΩΣ ΠΟΛΛΑΚΙΣ ΤΩΝ ΑΠΟ ΚΑΚΙΑΣ ΚΗΛΙΔΩΝ ΑΥΤΗΝ ΕΚΚΑΘΑΙΡΟΥΣΑ ..." (ΜΕΓΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ)

Τετάρτη 30 Μαρτίου 2016

«Συρία, Χτες και Σήμερα: Οι Συνέπειες ενός Πολέμου

Εκδήλωση της Ειδικότητας «Θρησκευτικού Τουρισμού και Προσκυνηματικών Περιηγήσεων» του Δ. ΙΕΚ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ με θέμα: “ΣΥΡΙΑ, ΧΤΕΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ: ΟΙ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΕΝΟΣ ΠΟΛΕΜΟΥ”

Οι σπουδαστές της Ειδικότητας «Θρησκευτικού Τουρισμού και Προσκυνηματικών Περιηγήσεων» του Δ. ΙΕΚ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ διοργανώνουν εκδήλωση με θέμα: “ΣΥΡΙΑ, ΧΤΕΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ: ΟΙ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΕΝΟΣ ΠΟΛΕΜΟΥ”, την Τετάρτη 30 Μαρτίου 2016 και ώρα 18.00 στην Αίθουσα Εκδηλώσεων Ιεράς Μητροπόλεως Θεσσαλονίκης, οδός Βογατσικού 7, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.
Η εκδήλωση έχει ως σκοπό τη συγκέντρωση ιατροφαρμακευτικού υλικού & ειδών πρώτης ανάγκης για τους πρόσφυγες στην Ελλάδα. Το ιατροφαρμακευτικό υλικό θα διατεθεί μέσω του ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΙΑΤΡΕΙΟΥ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ. Τα είδη πρώτης ανάγκης θα διατεθούν μέσω της ΜΚΟ “ΟΙΚΟΠΟΛΙΣ”.

Στην εκδήλωση θα γίνει Παρουσίαση με θέμα “Η θρησκευτική και πολιτισμική ταυτότητα της Συρίας, χτες και σήμερα” από σπουδάστριες της ειδικότητας “Θρησκευτικού Τουρισμού και Προσκυνηματικών Περιηγήσεων” του Δ.ΙΕΚ Θεσσαλονίκης. Η εκδήλωση περιλαμβάνει επίσης και ομιλία Σύριας Ορθόδοξης μοναχής σχετικά με την κατάσταση στη Συρία σήμερα. Η εκδήλωση θα πλαισιωθεί μουσικά από σπουδαστές της ειδικότητας.

Το ιατροφαρμακευτικό υλικό και τα είδη πρώτης ανάγκης θα συγκεντρωθούν στο χώρο της εκδήλωσης, κατά την προσέλευση και θα προωθηθούν αμέσως μετά μέσω των συνεργαζόμενων κοινωνικών οργανώσεων.

Για περισσότερα στο: ΠΕΜΠΤΟΥΣΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου